Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

AMB AUTOBÚS A LA PLATJA

A partir del dissabte 28 de maig, l'Empresa Municipal de Transports posa en marxa les conegudes línies ‘d'estiu'

Les línies 20, 21, 22 i 23 posen les platges de la ciutat a l'abast de valencians i visitants

Davant de la proximitat de l'inici de l'estiu, este cap de setmana del 28 de maig entren en funcionament les línies especials de platja que l'Empresa Municipal de Transports (EMT) té dissenyades per a acostar a valencians i visitants a disfrutar del Mediterrani.

Com ja és habitual, dissabte tornen a l'oferta estival d'EMT les 4 línies ‘d'estiu' 20 ‘Platges - Av. Del Cid', 21 ‘Platges - Ciutat A. Faller', 22 ‘Platges - Campanar' i 23 ‘Platges - Natzaret/Creu Coberta'.

En concret, la línia 23, i al seu torn la línia 15 també, compten en el sector del PAI de Moreres D amb dos noves parades davant de la urbanització de la zona. Les parades en direcció Pinedo/Platges s'ubiquen en carrer EP Sector Moreres D, Fte 1; mentres que en el sentit Centre/Creu Roberta està situada en carrer EP Sector Moreres D, 1.

La posada en marxa d'estes línies de platja es fa de forma progressiva, iniciant-se els caps de setmana del 28 i 29 de maig, i el 4 i 5 de juny, mentres que a partir del dissabte 11 de juny ja oferix servici diari fins al 4 de setembre. Tot això respon al fet que de la mateixa manera que en els mesos de juny, juliol i agost creixen les demandes de transport a llocs d'oci o destins turístics. Per este motiu, es reajusta el servici d'autobusos reforçant o prolongant els itineraris de les línies més sol·licitades i reajustant aquelles que veuen disminuïdes el nombre d'usuaris per un canvi en les necessitats transport, com succeïx amb els centres escolars i universitaris, entre altres.

A este respecte, el President d'EMT València, Alfonso Novo, ha destacat el "esforç" que l'entitat de transports realitza per "reordenar la seua oferta a l'estiu per a no deixar de prestar el servici habitual als distints barris de la ciutat i incrementar, en la mesura que es puga, el servici a fi de fer front a les diverses demandes i necessitats mobilitat que s'originen en els mesos d'estiu".

D'esta manera es dóna resposta al tipus de demanda que en els mesos estivals està més diversificada cap a les zones d'oci, atés que en els últims anys València s'ha convertit en un referent turístic amb esdeveniments de primera magnitud i llocs de gran interés com la fatxada marítima, el Parc de Capçalera, la Ciutat de les Arts i les Ciències, l'Oceanogràfic i el Bioparc, entre altres.

Alfonso Novo ha afegit que la "responsabilitat" d'esta companyia "com a empresa de transports pública i municipal és administrar els recursos de forma adequada per a prestar el millor i més complet servici als valencians que es queden en la ciutat a l'estiu així com als visitants que arriben a València atrets pels nous atractius turístics i culturals, esdeveniments, espectacles i infraestructures que alberga la capital del Túria".

TOT L'ANY A LA PLATJA AMB EMT

A més, cal assenyalar que EMT València compta amb 7 línies regulars que durant tot l'any arriben fins a les platja de les Arenes, Malva-rosa i Cabanyal-Canyamelar com són les línies 2 ‘La Malva·rosa - Campanar', 19 ‘La Malva·rosa - Pl. Ajuntament', 31 ‘La Malva·rosa - Poeta Querol', 32 ‘Passeig Marítim - Marqués de Sotelo' i les nocturnes N1 ‘Pl. Ajuntament - La Malva·rosa' i N9 ‘Pl. Ajuntament - Cabanyal'; mentres que les línies 14 ‘Forn d'Alcedo/Pinedo - Marqués de Sotelo' i 15 ‘Pinedo - Marqués de Sotelo' acosten fins a la platja de Pinedo, i la 31 fins a la Patacona.

Per a consultar qualsevol tipus d'informació sobre horaris o recorreguts d'estes línies especials de platja, EMT València ha col·locat cartells informatius en els més de 1.200 punts de parada que té distribuïts per tota la ciutat, així com posa a disposició d'usuaris i ciutadans la pàgina web corporativa: www.emtvalencia.es, les Oficines d'Atenció al Client (OAC) i el canal informatiu a bord de l'autobús, ‘Canal Bussi'.

Per a qualsevol informació poden consultar la web de l'EMT: http://www.emtvalencia.es/, o cridar a l'Oficina d'Atenció al Client: 96 315 85 15.

Valencia, a 26 de maig de 2011

DESCÀRREGA PDF

<< Tornar