Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

Prevenció de delictes

EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS DE VALÈNCIA S.A.U. (MEDI PROPI), d'ara en avant EMT VALÈNCIA, és conscient de la importància, tant de la seua conducta com de la seua imatge i reputació, motiu pel qual duu a terme la seua activitat amb el màxim respecte a la legalitat vigent, establint directrius, polítiques i procediments interns que garantixen el compliment d'esta. La finalitat de la present Política de compliance és donar a conéixer a tots els integrants d'EMT VALÈNCIA i a tercers, proveïdors, col·laboradors i usuaris, el nostre més contundent rebuig a les conductes que suposen la comissió de qualsevol il·lícit penal o l'incompliment de les normes internes aplicables en l'empresa, així com el nostre compromís d'adoptar i portar a efecte mesures per a previndre i evitar, de manera activa, comportaments que puguen danyar la imatge i reputació d'EMT VALÈNCIA, constituint el marc de referència del Pla de prevenció de delictes d'EMT VALÈNCIA. La Política de compliance té com a destinataris a tots els integrants de l'organització (administradors, apoderats, personal d'alta direcció i, en general, tots els professionals que presten servicis per a EMT VALÈNCIA), així com a tercers, proveïdors, col·laboradors i usuaris, i estant, tot ells, obligats a respectar-la i complir-la.

Política de compliance

Declaració antifrau Next Generation

En cas de tindre la necessitat de denunciar una conducta de possible frau, pots contactar a través de la següent adreça de correu electrònic:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


CitaPreviaOAC small vlc

BannerParadaVioleta vlc

 

descargaapp_lateral_vlc

descarga el plano guia