Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

EMTicket

 

Què és EMTicket?

EMTicket és una aplicació mòbil que et permet comprar bitllets senzills des del teu mòbil per a viatjar sense límits en EMT durant 1 hora des de l'activació de manera ràpida, fàcil i segura.

Tornar 

Quins tipus de bitllets puc comprar?

 

Pots adquirir i viatjar amb bitllet senzill (1,5€), vàlid durant 1 hora i sense limitació de transbords

 Tornar

 

A qui va dirigit EMTicket?

 

EMTicket és un nou servei per a totes les persones usuàries del bus. Si uses el bus esporàdicament o per turisme, és una forma fàcil, ràpida i segura de viatjar en la xarxa d'EMT. Si uses el bus amb més freqüència amb qualsevol dels nostres bons o abonaments, tindre l'aplicació disponible i estar registrat-da et permetrà adquirir un bitllet quan et quedes sense saldo o oblides la teua targeta, de manera que viatjaràs sempre sense sobresalts.

Tornar 

He d'activar els meus bitllets cada vegada que viatge?

El bitllet senzill haurà d'activar-se la primera vegada que es puge a l'autobús i serà vàlid durant 1 hora. L'app mostrarà la data i l'hora d'activació, així com el temps restant d’ús.

Tornar

Com active el meu bitllet?

Una vegada hages comprat el teu bitllet, este passarà a estar guardat en la teua cartera de bitllets. Per a activar-ho, hauràs d'entrar ací, seleccionar-ho i activar” el seu ús (el sistema et demanarà una confirmació de l'activació).

Una vegada activat, el bitllet es transformarà en una pantalla dinàmica que mostrarà una banda de colors que anirà canviant, la data i l'hora, indicant que es troba actiu i quant temps d'ús li queda.

Tornar

Puc fer transbord entre línies?

Sí, durant 1 hora des de l'activació del bitllet. Es podran realitzar tots els transbords que necessites. Recorda que sempre que vages en el bus has de tindre un bitllet actiu i ensenyar-ho al personal d'EMT València, si viatjaràs més d'1 hora hauràs de comprar i activar un segon bitllet.

Tornar

Els bitllets mòbils comprats i no activats, caduquen?

Els bitllets senzills comprats i no activats tenen un període de validesa de 60 dies. Després d'este període expiraran i no podran ser usats ni retornat el seu import.

Tornar

Com sap EMT València que tinc un bitllet vàlid?

El bitllet senzill en mòbil haurà de ser mostrat al personal d'EMT València per a verificar que és vàlid i es troba activat.

Tornar

Com accedisc al bus?

No és necessari validar el teu bitllet. No obstant això, en pujar al bus, tant si puges per la porta davantera o la central, hauràs de mostrar a la persona conductora la pantalla del teu bitllet actiu. 

També hauràs de mostrar-ho en cas d'inspecció rutinària quan el personal d'EMT el requerisca.

 

Tornar

Què faig si algun empleat-da d'EMT sol·licita inspeccionar el meu bitllet mòbil?

Si se't sol·licita, per favor, obri l'aplicació i utilitza el menú desplegable per a mostrar la banda de color que indica que el teu bitllet està actiu.

Tornar

Què succeïx amb el meu compte EMTticket si intente usar bitllets de manera fraudulenta?

En el cas de sospita o de denúncia de qualsevol membre de l'equip d'EMT València, l'activitat del compte pot suspendre's. 

Recorda que viatjar en l'autobús sense bitllet, bo o abonament vàlid és susceptible de ser sancionat segons el reglament d'EMT València en l'apartat de règim sancionador”.

Tornar

He de configurar un compte per a poder usar bitllets senzills en el mòbil?

Sí, serà necessari registrar un compte de persona usuària, mitjançant e-mail i paraula de pas segura.

Una vegada que el compte haja sigut verificat i autentificat, també accelerarà el procés de compra de bitllets, ja que podràs guardar les dades de la teua targeta per a les següents compres.

Tornar

Funcionarà el meu bitllet mòbil si perd la cobertura o senyal wi-fi?

Sí, l'aplicació permet el seu ús i l'activació dels bitllets comprats fins i tot sense cobertura o senyal wi-fi. La connexió és únicament necessària durant el procés de compra.

Recorda que tota la nostra flota ofereix wi-fi gratuïta, aprofita-la per a poder comprar els teus bitllets en cas que ho necessites i viatja sense sobresalts.

Tornar

Què succeïx si el meu mòbil deixa de funcionar (per exemple, bateria descarregada) abans de poder mostrar el meu bitllet mòbil?

En general, eres responsable de tindre un telèfon mòbil en bon estat de funcionament i utilitzable abans de pujar al bus. 

En cas que no es puga mostrar el bitllet actiu a la persona conductora o inspectora d'EMT, no serà possible pujar o continuar el viatge.

Tornar

Si viatge amb amics-gues i familiars, puc activar més d'un tiquet en el meu telèfon?

Sí, es poden comprar fins a 10 bitllets senzills per transacció i acumular fins a 20 en la cartera del teu dispositiu mòbil.

Tornar

Què succeïx si perd el meu dispositiu mòbil o compre un nou dispositiu?

Si perds o canvies de telèfon, en descarregar l'aplicació i accedir amb el teu usuari i contrasenya totes les dades guardades de compres i els bitllets adquirits, així com el seu historial d'ús, estaran disponibles en el nou dispositiu de manera automàtica.

Tornar

Puc obtindre un reembossament per bitllets no utilitzats o interrupcions del servici?

Amb caràcter general, no es permetrà el reembossament de bitllets senzills comprats no utilitzats.

Tornar

El servici és gratuït?

L'aplicació es pot descarregar de manera gratuïta. 

Durant el procés de compra i ús dels bitllets senzills, es poden produir costos extres per ús de dades derivades de les condicions de servei que tingues contractades amb la teua operadora. EMT València no és responsable de les despeses per ús de dades de l'empresa operadora de telefonia mòbil com a resultat de la compra o ús de l'aplicació de bitllets senzills. Consulta al teu proveïdor de servicis mòbils per a conéixer qualsevol detall addicional.

Recorda que pots aprofitar la xarxa wi-fi gratuïta que EMT ofereix en tota la flota per a comprar i activar el teu bitllet i així evitar possibles costos extra.

Tornar

L'aplicació està disponible per a tots els dispositius?

L'aplicació està disponible per a la majoria dels dispositius iOS i Android instal·lats amb sistemes operatius recents (2 anys o menys). És possible que les versions anteriors de software no siguen compatibles.

Tornar

La aplicació emmagatzemarà els detalls de la meua targeta de crèdit o dèbit?

Per a facilitar el seu ús, té la opció de emmagatzemar els detalls de la seua targeta de crèdit per a futures transaccions. En tot cas, este emmagatzematge és segur i conforme a la legislació vigent i les clàusules acceptades en el moment de registrar-se en el sistema.

Tornar

Quines proteccions de seguretat existixen per a protegir la meua informació personal?

La plataforma està completament certificada i complix amb les normes de la Indústria de Targetes de Pagament (PCI-DSS). Tota la comunicació referent al pagament és totalment encriptada a través de SSL, les dades sensibles emmagatzemades són altament encriptades i tots els sistemes són constantment monitoritzats per a detectar qualsevol vulnerabilitat de seguretat.

Tornar

 


CitaPreviaOAC small vlc

BannerParadaVioleta vlc