Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

Ajuda -> Calcula la teua ruta

Pas 1r - Elegix el mode de transport.

Polsant sobre les distintes icones de modes de transport pots elegir entre ells el que més se ajuste a les teues necessitats.

Els modes de transport ‘Bus’, ‘Metro’ i ‘Valenbisi’ són combinables i poden elegir-se com a mode únic o amb qualsevol combinació entre ells.

En canvi els modes ‘Bici’ i ‘Caminant’ són excloents i només poden elegir-se unitàriament.

 

Pas 2n - Elegix el ‘origen’ i el ‘destí’ del teu desplaçament.

Tant l'un com l'altre poden ser una ubicació (carrer, plaça, avinguda, etc) o un lloc d'interés concret (Plaça de Bous, Torres de Serrans, MUVIM, etc).

A Mesura Que vages escrivint aniran apareixent idees en un desplegable que s'obri just per davall. Elegix d'entre elles la que estigues buscant.

De no aparéixer la ubicació o lloc d'interés que busques intenta reduir la cadena de recerca per exemple:

  • Evitant indicar el tipus de carrer: en compte de ‘carrer de la Paz’, col·loca només ‘Paz’
  • Evitant col·locar la professió: en compte d'indicar ‘Pintor Juan de la Cruz’ col·loca només ‘Juan de la Cruz’.
  • Si encara així no apareix intenta col·locar un sol nom que siga característic del carrer, per exemple en el cas anterior col·locaríem només ‘Cruz’

Si el carrer que estàs buscant és molt llarga i preferixes concretar la ubicació, pots indicar el núm. de carrer en el quadro de la dreta, tant per a ‘origen’ com per a ‘destí’. De no indicar el núm. de carrer, considerarà el punt mitjà del carrer.

 

Pas 3r - Polsa ‘BUSCAR’

Una vegada polsat, s'enviaran les teues dades al motor de rutes i apareixerà en uns segons la pantalla del Pla amb diverses solucions al teu desplaçament.