Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

Per obres de reurbanització en el Barri de Russafa

LES LÍNIES 8 I N7 D'EMT VALÈNCIA ES DESVIEN AL SEU PAS PEL CARRER SUECA

Els usuaris disposen de la informació totalment actualitzada en les parades afectades, Oficines d'Atenció al Client i pàgina web corporativa

Diverses línies de l'Empresa Municipal de Transports de València (EMT) estan veient modificat part del seu itinerari habitual mentres duren les obres de reurbanització que s'estan duent a terme en el barri de Russafa.

En este cas, es tracta de les línies 8 ‘Estac. D'autobusos – Nou Hospital La Fe' i la nocturna N7 ‘Pl. l'Ajuntament – Malilla/La Fonteta', que des del matí de hui els itineraris es veuen parcial i temporalment modificats al seu pas pel carrer Sueca.

Així les dos línies, la 8 en direcció estació d'Autobusos i la N7 en direcció Ajuntament, realitzen el següent recorregut provisional: del carrer Sueca a carrer Els Centelles, Filipines, Gibraltar, Gran Via Germanies a la seua ruta habitual, realitzant dos parades provisionals en el carrer Filipines 11 i Germanies 45.

Per a una major comprensió de les desviacions de línies que es produïxen a mesura que avancen les obres en el barri, els usuaris disposen de tota la informació actualitzada en les parades afectades, en l'Oficina d'Atenció al Client (OAC), en la web corporativa www.emtvalencia.S'i en les xarxes socials de l'entitat, Facebook i Twitter (@emtvalencia).

DESCARREGA NOTA INFORMATIVA

<< Tornar