Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

Avís Legal

De conformitat amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la informació següent:

  1. L'Empresa Municipal de Transports de València S.A.U., d'ara en avant EMT, domiciliada en Plaça del Correu Vell, 5, 46001 de València i proveïda del CIF número A-46.318.416, és l'encarregada de l'explotació, gestió i funcionament del lloc web https://www.emtvalencia.es d'ara en avant Lloc Web.

  2. Si vol contactar amb nosaltres pot fer-ho per mitjà de correu postal, en la direcció assenyalada avanç, o bé a través de la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

  3. L'estructura, disseny i forma de presentació dels elements gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual, titularitat d'EMT o d'alguna de les entitats pertanyents al grup empresarial EMT.

  4. Estan prohibides la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició dels usuaris i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, parcial o total dels elements referits en l'apartat anterior.

  5. Així mateix, EMT li informa que podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís, la prestació, configuració i contingut del Lloc Web.

  6. Els signes distintius (marques, noms comercials, etc.) d'EMT estan protegits per drets de propietat industrial, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualsevol d'estos, excepte autorització expressa i per escrit.

  7. Queda prohibit establir cap vincle al Lloc Web des de qualsevol altra adreça web sense el previ i expresse consentiment per escrit d'EMT.