Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
free templates joomla

Avís legal

La Nostra Adreça

Denominació social: EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS DE VALÈNCIA S.A.U.

CIF: A46318416

Domicili social: Plaça Correu Vell 5 Tel. 96 315 85 00

Adreça de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Drets de Propietat Intel·lectual

  • Els drets de propietat intel·lectual del present lloc web així com els distints elements continguts en el són titularitat d'EMT o han sigut autoritzats per a ser usats en ell.

  • Correspon a la dita empresa l'ús exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública , transformació dels continguts i qualsevol altra activitat semblant o anàloga.

  • EMTV d'acord amb el que establix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.(B.O.E.14-12-99).Es compromet, explícitament, a mantindre totes les dades que se'ns faciliten en qualsevol dels formularis de la web en la màxima confidencialitat i a no proporcionar-li'ls en cap cas a tercers.

Enllaços a Tercers

  • En el Portal s'han inclòs enllaços a pàgines de tercers, que s'han considerat d'interés per als usuaris. EMT no és responsable dels continguts de les pàgines enllaçades, ni dels serveis que oferisquen les mateixes, declinant tota responsabilitat.